Акції 1
Про компанію MULAN
Ресторан паназіатської ф'южн-кухні «MULAN» у Києві на Подолі запрошує приєднатися до числа прихильників напрочуд багатої на смаки та поєднання мультикультурної, інноваційної кухні Сходу. Шеф-кухар ресторану доповнює спільний концепт поєднанням різних традицій, часів і культур з Японії, Китаю, Таїланду, Сингапуру, Малайзії, В'єтнаму, Індії, Філіппін та інших країн. Тому меню тут, мало сказати, різноманітне. Воно творче і феєричне, як і сама атмосфера закладу. Страви в «MULAN» подаються в авторському виконанні - з посипкою з їстівного срібла і золота, з фірмовими соусами, на підводному кратері вулкану, в бамбукових парових козубах, паруючими на хмарі...
Атмосфера справді захоплює і вражає. Сніданок, романтична вечеря, бізнес-ланч чи ділова зустріч в ресторані «MULAN» - не просто смакування вишуканої їжі та спілкування в приємному колі. Будь-який візит до «Мулан» перетворюється на яскраву подію і додає шарму життю.
Заклад «MULAN» переїжджає до нового приміщення, тому тимчасово закрит для відвідувачів. Про відкриття нового ресторану та його адресу повідомимо у новинах. Дякуємо за розуміння та до нових зустрічей!
Питання
Щоб залишати відгуки на акцію вам потрібно авторизуватись чи зареєструватись
Паназіатський ресторан «MULAN» – нетривіальний ф'южн підхід для гурманів
«MULAN» - ресторан паназіатскої кухні-ф’южн у Києві на Воздвиженці. Незважаючи на те, що ресторан був відкритий не так давно, в 2017 році, він вже встиг зайняти місце в серцях шанувальників кухні Сходу. Cтрави в ресторані «МУЛАН» готуються з імпортних інгредієнтів, адже це основа паназіатської кухні. Заміна будь-якого з інгредієнтів загрожує різкою зміною смакових якостей страви, тому в «Мулан», в цьому відношенні, компроміси не розглядаються.
Затишна атмосфера, страви на кратері вулкана, їстівне срібло та золото - унікальне поєднання, яке ви зможете зустріти тільки в ресторані «MULAN» на Подолі.
Інтер'єр
В «MULAN» немає місця метушні. Зал розрахований на 30 осіб, втім, тут зможе розміститися як велика компанія до 12 осіб за високим столом в центрі залу, так і пара друзів, колег чи бізнес-партнерів.
А в теплу пору року ресторан «Мулан» відкриває для своїх гостей літню терасу, де можна не поспішаючи насолоджуватися паназіатською кухнею і, як би, зі сторони спостерігати за життям Подолу.
У дизайні все продумано до дрібниць. Стиль лофт з великими вікнами, прикрашеними деревами бонсай на підвіконні, розписом стін за мотивами поеми «Балада про Мулан» - дракони, риби і, звичайно, сама Мулан, витончена, але войовнича героїня.
Особлива родзинка ресторану - відкрита кухня. Ви зможете особисто спостерігати за приготуванням вашого замовлення, адже ресторану нема чого приховувати.
В «MULAN» подбали і про найменших гостей - спеціально для них створений дитячий куточок, де дитина зможе зайняти себе іграми в очікуванні своєї страви.
Кухня
В «Мулан» ви дізнаєтеся, що таке справжня паназіатська кухня. Тут ви не зустрінете азіатських страв з українських інгредієнтів. 90% продуктів, які знаходяться на кухні, були привезені з Азії. До речі, навіть лимонади вам запропонують, виключно, власного виробництва.
Ексклюзив ресторану - корінь васабі, який везуть з далеких японських островів. До деяких страв, наприклад, роллу Дракон Мушу, корінь васабі подається відразу зі спеціальною теркою зі шкіри акули, за допомогою якої ви зможете самостійно доповнити свою страву. А сам рол прикрашається лускою з їстівного срібла і золота. Ось що таке паназіатський fusion в «MULAN».
Супи в ресторані готуються за всіма правилами паназіатської кухні. А оригінальна подача страви на кратері вулкана зробить ваше частування незабутнім.
Середній чек ресторану MULAN - 500 грн.
Додаткові послуги
В ресторані діють спеціальні пропозиції - сніданки, бізнес-ланчі (з 12:00 до 15:00) і бранчі (ланчі у поєднанні зі сніданками з 11:00 до 16:00) за спеціальними цінами у певні години. Набір ретельно підібраних страв у пропозиціях змінюється кожен день, завдяки чому ви можете поступово оцінити всю палітру смаків Азії за привабливою ціною.
А якщо ви поспішаєте, персонал ресторану оперативно упакує вам їжу з собою.